De allrisk autoverzekering van All Secur

Door | 28 maart 2012

AllSecur is een aanbieder waarbij de scherpe dekking, service en scherpe premies centraal staan. Deze aanbieder staat bekend als 100% autoverzekeraar, er worden namelijk alleen maar autoverzekeringen aangeboden. Het gaat over autoverzekeringen met een uitstekende dekking voor een scherpe prijs. AllSecur is regelmatig door de klanten uitgeroepen tot de beste autoverzekeraar van Nederland en dat is niet voor niets want de prijzen zijn hier echt scherp!

 

De voordelen van een AllSecur allrisk autoverzekering

De allrisk autoverzekering van AllSecur  wordt aangeraden bij auto’s jonger dan vier jaar. Het wordt ook wel gezien als volledig casco en daar horen een vast aantal aspecten bij. Deze worden bij de kenmerken van de AllSecur allrisk autoverzekering weergegeven. Als je benieuwd bent naar de voordelen van de allrisk autoverzekering dan is het allereerst belangrijk dat je zeker weet dat je de allrisk autoverzekering af gaat sluiten, als je dat namelijk van plan bent kun je meteen gaan genieten van de voordelen van de allrisk autoverzekering. Allereerst heb je vijf redenen om over te stappen naar de AllSecur allrisk autoverzekering, je hebt om te beginnen een uitstekende dekking en een scherpe prijs. Daarnaast heb je een verrassend goed service, je hebt ook veel gemak want 24 uur per dag kun je alle verzekeringszaken online regelen, maar ook aanpassen is via internet mogelijk. Ook is AllSecur 24 uur per dag voor je telefonisch te bereiken, dus bij vragen of problemen kan er altijd gebeld worden. Een ander voordeel bij de allrisk autoverzekering is dat je gebruik kunt maken van de sterke partners waar AllSecur mee samenwerkt. Ook betrouwbaarheid staat centraal, AllSecur is namelijk een onderdeel van Allianz en dat is een van de grootste financiële instellingen ter wereld.

 

De kenmerken van een allrisk autoverzekering van AllSecur

De kenmerken van de allrisk autoverzekering van AllSecur zijn:  aanrijding, slippen en omslaan, te water raken, vandalisme, brand, diefstal, inbraak, joyriding, ruitbreuk, botsing met loslopende dieren, storm, hagel, overstroming, schade aan personen gedekt tot vijf miljoen, schade aan spullen van anderen gedekt tot 2,5 miljoen, onderweg service, geen eigen risico, geen opzegtermijn en een jaarlijkse polis check. Er zijn ook andere autoverzekeringen waar je uit kunt kiezen bij AllSecur, maar als de auto jonger is dan vier jaar dan wordt de allrisk autoverzekering aangeraden, zo ga je goed verzekerd de weg op en mocht er dan iets gebeuren dan is de kans heel erg groot dat de kosten allemaal gedekt worden. Je betaalt een vaste  premie per maand en je weet zo ook waar je aan toe bent. Zorg daarom dat de allrisk autoverzekering bij jouw auto past, stem alles goed op elkaar af en als je dat wenst kunnen er altijd aanvullende verzekeringen worden afgesloten, maar eerst maar eens kijken of jouw auto goed past bij de allrisk autoverzekering.

 

Klantbeoordelingen over de allrisk autoverzekering van AllSecur

De klanten zijn erg tevreden over de allrisk autoverzekering van AllSecur. AllSecur is niet voor niets al een aantal keer uitgeroepen tot beste autoverzekeraar van Nederland. Als je ook wilt ervaren hoe goed de service is en wilt ontdekken of er nog  meer voordelen zijn bij de allrisk autoverzekering, dan wordt het tijd om daar nu in te gaan investeren. Je kunt namelijk gaan ontdekken wat de mogelijkheden zijn en op basis van die informatie kun je de allrisk autoverzekering online afsluiten als je wilt.