De allrisk autoverzekering van InShared

Door | 28 maart 2012

InShared biedt verschillende verzekeringen aan. Het is een verzekeraar waarbij alles eenvoudig online geregeld kan worden en ze werken nauw samen met andere organisaties, te denken aan Dekra en Achmea. Dit samenwerken is niet voor niets, dit wordt gedaan om producten goedkoper aan te kunnen bieden aan de klanten. Er wordt bij InShared ook goed gekeken of dat je geen verzekeringen mist, of teveel hebt afgesloten, want teveel betalen doe je hier niet! Ieder jaar krijgt InShared er een tevreden klanten bij, daarom staat de klant hier ook zo centraal. Samen sta je sterker in geval van schade, er wordt dus samen geld in de pot gestopt, als het lukt om samen de schade te betalen, dan houden we met zijn allen geld over, dan is het mogelijk om een deel van je geld weer terug te krijgen, dat is de werkwijze van InShared.

 

De voordelen van de InShared allrisk autoverzekering

InShared kent een groot aantal voordelen, ook bij de allrisk autoverzekering. Je kunt allereerst alles eenvoudig online regelen, of dat het nu gaat over het aanvragen van de allrisk autoverzekering of het wijzigen van de allrisk autoverzekering, het kan allemaal 24 uur per dag en bij vragen kun je de klantenservice mailen en heb je snel antwoord. De InShared allrisk autoverzekering wordt goedkoop aangeboden, dat komt omdat er samen wordt gewerkt met andere bedrijven. Zo wordt er samen gewerkt met Dekra, dit is een Europees topbedrijf, zij zijn gespecialiseerd in schadeafhandelingen en hebben meer dan 22.000 werknemers in dienst verspreid over 25 landen. Er wordt bij InShared open kaart gespeeld en ze zijn erg flexibel en dit uit zich in het feit dat er geen opzegtermijn is bij de allrisk autoverzekering. Je kunt daarom opzeggen wanneer je wilt en ook weer terugkomen bij de allrisk autoverzekering als je wilt. De klanten bij InShared bespaarden op de allrisk autoverzekering gemiddeld 30% van de premie, er is geen bonus dus je betaalt niet teveel, er zijn unieke halve allriskverzekeringen waar je gebruik van kunt maken, dan gaat het over vergoeding helft eigen schade. Je kunt ook een tijdelijke allrisk autoverzekering afsluiten, je kunt ook online berekenen wat je moet betalen als je de allrisk autoverzekering gaat nemen en je kunt een ruime dekking nemen, het is dus echt allrisk!

 

De kenmerken van een allrisk autoverzekering van InShared

Bij de InShared allrisk autoverzekering horen een aantal kenmerken, je hebt namelijk altijd een ruime dekking, een verzekering kan meteen worden afgesloten of worden opgezegd,  er is sprake van een snel schadeproces, hoe meer levenservaring je hebt, des te minder premie je moet betalen en er is sprake van een Bobbie dekking. Dit is een dekking van medische kosten van hond of kat na een ongeluk tot 500 euro. Dus als je wilt genieten van deze en andere goede kenmerken van de allrisk autoverzekering dan kun je hem direct online af gaan sluiten!

 

Klantbeoordeling van de allrisk autoverzekering van InShared

Klanten zijn erg tevreden over de allrisk autoverzekering, mede omdat een verzekering zonder opzegtermijn opgezegd kan worden. InShared is erg flexibel en je kunt hier je eigen verzekeringspakketten samenstellen. Dit zorgt er voor dat je zo  goed mogelijk als je maar wilt verzekerd bent. Geen overbodige verzekeringen, maar gewoon betalen voor wat je nodig hebt met de allrisk autoverzekering zodat je veilig de weg op kunt.