Een allrisk autoverzekering van FBTO; veilig de weg opgaan!

Door | 28 maart 2012

FBTO is een aanbieder van de allrisk autoverzekering. Deze verzekeraar is nog erg jong en is in 1956 gestart. De organisatie staat er om bekend dat ze goed te bereiken zijn, of dat het nu per mail, internet, social media of via app’s is, de bereikbaarheid is altijd goed. Er maken ruim 500.000 klanten gebruik van de producten die door FBTO worden aangeboden. De eigen keuze, direct zijn en dichtbij de mensen staan, dat zijn de woorden die bij FBTO horen. De focus ligt toch wel op internet, want ruim 60% van alle verzekeringen wordt via internet afgesloten. Er wordt bij FBTO altijd een flexibel verzekeringspakket aangeboden, of dat het nu over de auto, inboedel of een woonhuis gaat, het kan hier allemaal worden afgesloten. Er bestaan namelijk 16 verschillende particuliere verzekeringen die je bij FBTO af kunt sluiten! Wilt u er gelijk een afsluiten? Kijk dan hier!

 

De voordelen van een FBTO allrisk autoverzekering

Als je een jonge auto hebt dan is de FBTO allrisk autoverzekering een goede keuze. Je zorgt er op deze manier voor dat als er onderweg wat gaande is,  de kosten vrijwel altijd vergoed worden. Het verschil met de basisdekking is dat je bij de allrisk autoverzekering meer moet betalen, maar er is ook meer verzekerd. Dit geeft je een aantal voordelen. De FBTO autoverzekeringen hebben een aantal voordelen, allereerst is er de vergoeding van de aanschafwaarde bij total loss, en dat geldt ook bij 2ehands auto’s. Ten tweede is er een goede en snelle schadeafhandeling en er is een gratis registratie bij YellowBrick. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel parkeergeld betalen. Als je voor de allrisk autoverzekering gaat, dan heb je nog een aantal extra voordelen want na acht jaar schadevrij rijden heb je 75% no-claim korting. De aanvullende modules kun je bij de FBTO allrisk autoverzekering zelf samenstellen. Wilt u er gelijk een afsluiten? Kijk dan hier!

 

De kenmerken van een allrisk autoverzekering van FBTO

Bij FBTO kun je de allrisk autoverzekering eenvoudig herkennen. De allrisk autoverzekering is namelijk de meest uitgebreide dekking die je kunt kiezen bij FBTO. De verzekering vergoedt schade die je zelf veroorzaakt aan derden (WA), maar ook de schade die aan je eigen auto ontstaat, je kunt hierbij denken aan vandalisme, een aanrijding maar ook het van de weg raken of als je in het water terecht komt met de auto. Het is hierbij niet van belang wie de schade heeft veroorzaakt, jij of de tegenpartij, want de allrisk autoverzekering dekt alle kosten. FBTO Auto Binnen de allrisk autoverzekering is het zo dat als de cataloguswaarde van de auto hoger is dan 50.000 euro, en wanneer je een cabriolet hebt, dan gelden er beveiligingseisen voor het verzekeren van een auto tegen diefstal.

 

Wat zegt men over de allrisk autoverzekering van FBTO?

De klanten van de allrisk autoverzekering van FBTO Auto zijn erg tevreden. Dit komt omdat er aanvullende mogelijkheden zijn bij deze verzekering. Je kunt je pakket zo samenstellen zodat jij veilig de weg op kunt en alles gedekt wordt. Je betaalt bij deze verzekering wel meer dan alleen bij de basisdekking, maar je krijgt er ook een hele hoop extra voor terug. Het is daarom de moeite waard als je een jonge auto hebt om deze verzekering te overwegen zodat je zorgeloos de weg op kunt. Kies hem daarom nu en sluit net als alle andere 500.000 klanten online een verzekering af bij FBTO Auto.